jueves, 17 de mayo de 2007

Com va començar tot / Como empezó todo

Avui farà aproximadament un més va néixer la idea de realitzar aquest viatge a Argentina, els tres teníem en ment aquest destí i l’atzar va voler que precisament aquest anys fos el destí desitjat per tots tres. Les primeres noticies que vam tenir d’agències de viatge ens van fer veure que el viatge s’escapava una mica de les nostres previsions, però les ganes de realitzar-lo ens van fer continuar endavant amb aquest projecte.

A data d’avui ja disposem de tots els vols contractats (internacionals i interns), a falta de confirmar tant sols per l’agencia els allotjaments i excursions.

Queda poc més de dos mesos per la data de sortida (21/07/07) i cada dia que passa ens acosta més al compliment d’aquest petit somni. Aquest viatge representa per nosaltres molt més que unes vacances, representa l’assoliment d’un viatge amb el que tots tres portem somiant molt de temps.

Hace aproximadamente un mes, nació la idea de realizar este viaje a Argentina, los tres teníamos en mente este destino y el azar quiso que precisamente este año fuese el destino deseado por los tres. Las primeras noticias que teníamos de agencias de viajes nos hicieron ver que el viaje se escapaba un poco de nuestras previsiones, pero las ganas de hacerlo nos hicieron continuar adelante con este proyecto.

A fecha de hoy disponemos de todos los vuelos contratados (internacionales e internos), solo nos falta la confirmación por parte de la agencia de los alojamientos y excursiones.

Que poco más de dos meses pera la fecha de salida (21/07/07) y cada día que pasa nos acerca más al cumplimiento de este pequeño sueño. Este viaje representa para nosotros mucho más que unas vacaciones, representa el cumplimiento de un viaje en el que los tres llevamos soñando mucho tiempo.

6 comentarios:

Anónimo dijo...

ueeeeee!!! Això pinta molt bè. Espero que el viatgi compleixi totes les espectatibes que espereu (segur que si). Rusiiii grabame alguna conversación entre argentinos que tienen un acento que enboban jajajaj.

Anónimo dijo...

ei nois que ara esteu en ple vol que vagi tot be, ull jordi que tu estas una mica acollonit salut.

Anónimo dijo...

Bé , espero que quan llegiu aquestes ratlles ja estareu a l'antre cantó de la bassa. Viviu intensament cada minut d'aquest viatge, és el que sempre recordareu. Doneu a coneixer Torrelavit, i mireu de fer algún agermanament. Estarem pendents de les vostres noticies!
A reveure!!!
Bon viatge!!

Ramon

Anónimo dijo...

be jordi i companyia espero que ja estigueu a la pampa , sobre tot busqueu un cap a prop del hotel jejejejeje .
salut.

Anónimo dijo...

BON DIA CATALUNYA!!! AQUI SON LES 6 DEL MATI I COM PODEU VEURE EL JEFE MIR I JO NO PERDEM PISTONADA I NEM TREBALLANT!!! JA HEM FET UNA ULLADA AL BLOG I QUINA ENVEJA TU... PERO BUENO QUE HO S'HO PASSEU BÉ I JA ANIREU ACTUALITZANT QUE AIXI HO VIVIM UNA MICA TOTS!!! ADEU COMPANYS!!!

lauja dijo...

Rose, disfruta del viatge, jo ho faig desde aqui,ès una maravella. Petons per els teus companys. Si necesites un preu de Philips o de Sony ja saps, mitjançant el blog
La teva companya de compres