sábado, 4 de agosto de 2007

Cataratas de Iguazú (Argentina)

La visita a les Cataratas de Iguazú per la seva part Argentina ens ha donat una visió molt més propera de la immensitat d’aquest paratge. Hem iniciat el recorregut per la passarel·la que ens ha portat a sobre mateix de la Garganta del Diablo, aquí podem observar perfectament la grandesa d’aquest salt d’aigua i la vista que en tenim és espectacular.

Hem continuat el passeig per la passarel·la superior, des d’on podem observar els diferents salts d’aigua des de la part de dalt del s salts, continuant l’excursió pel recorregut inferior fins arribar al costat del riu on hem agafat una llanxa que ens ha portat fins a dintre mateix d’alguns del salts, l’experiència viscuda ha sigut impressionant, és difícil d’explicar les sensacions que es tenen quan t’acostes a aquestes immenses caigudes d’aigua. Tot seguit hem baixat pels ràpids del riu Iguazú, fins arribar al final del trajecte, on ens esperava un camió 4x4 per realitzar 8km per l’interior de la selva.

Per finalitzar la jornada, ens hem dirigit a l’aeroport per agafar un vol de retorn a Buenos Aires.

La visita a las Cataratas de Iguazú por su lado Argentino nos ha dado una visión mucho más cercana de la inmensidad de este paraje. Hemos iniciado este recorrido por la pasarela que nos ha llevado encima mismo de la Garganta del Diablo, aquí podemos observar perfectamente la grandeza de este salto de agua y la vista que tenemos de este es espectacular.

Hemos continuado el paseo por la pasarela superior, desde donde hemos podido observar los distintos saltos de agua de la parte superior de estos, continuando la excursión por el recorrido inferior hasta llegar al lado del rio donde hemos cogido una lancha que nos ha llevado hasta dentro mismo de algunos de los saltos, la experiencia vivida ha sido impresionante, es difícil explicar las sensaciones que se tienen cuando te acercas hasta estos inmensos saltos de agua. A continuación hemos bajado por los rápidos del rio Iguazú, hasta llegar al final del trayecto, donde nos esperaba un camión 4x4 para realizar 8km por el interior de la selva.

Para finalizar la jornada, nos hemos dirigido al aeropuerto para coger un vuelo de retorno a Buenos Aires.




No hay comentarios: