lunes, 6 de agosto de 2007

Península Valdés

Avui no hem anat amb avió, després de recórrer prop de 200km en cotxe en mig del desert patagònic amb el nostre guia Sergio, hem arribat a Península Valdés. Primer de tot ens hem dirigit a Puerto Pyramides on hem agafat una llanxa per realitzar l’avistatge de balenes, una experiència inoblidable ja que les hem arribat a tenir a un metre escàs de nosaltres, inclús passaven per sota de la llanxa. La majoria anaven amb les seves cries, que tot i tenir poc més de 3 anys ja tenen un tamany molt considerable, tant sols néixer ja fan prop de 5 metres.

Per acabar la jornada ens hem dirigit a Caleta Valdés, on tot i no ser la temporada forta de lleons marins ja s’hi poden observar alguns exemplars.

Hoy no hemos tomado el avión, después de recorrer cerca de 200km en coche en medio del desierto patagónico con nuestros guía Sergio, hemos llegado a Península Valdés. Primero de todo nos hemos dirigido a Puerto Pyramides donde hemos cogido una lancha para realizar el avistage de ballenas, una experiencia inolvidable ya que las hemos llegado a tener a un metro escaso de nosotros, incluso pasaban por debajo de la lancha. La mayoría iban con sus crías, que teniendo poco mas de 3 años ya tienen un tamaño muy considerable, pues solo nacer ya hacen cerca de 5 metros.

Para terminar la jornada nos hemos dirigido a Caleta Valdés, que aunque no siendo la temporada fuerte de leones marinos ya se pueden observar algunos ejemplares.

2 comentarios:

Fuetimate dijo...

Un viatge espectacular. Argentina és un dels països més bonics, té ciutat, pobles, paissatges.
Molt bé
Ares
fuetimate.wordpress.com

Fuetimate dijo...

Un viatge espectacular. Argentina és un dels països més bonics, té ciutat, pobles, paissatges.
Molt bé
Ares
fuetimate.wordpress.com