jueves, 9 de agosto de 2007

Valoració i agraïments / Valoración y agradecimientos

El viatge ha sobrepassat els nostres objectius i expectatives, tornem de terres Argentines amb un molt bon sabor de boca i amb records inoblidables . Hem conegut llocs espectaculars, que per moltes imatges que puguem ensenyar i molt que en puguem parlar, no transmetran les sensacions viscudes.

Hem fet molt bons amics i el tracte rebut per part de tothom ha sigut meravellós, és per això que volem ho volem agrair a tota la gent que s’ha creuat amb nosaltres i molt especialment a :

Per la organització del viatge, resolució de qualsevol contratemps,per estar en tot moment a la nostra disposició per tot el que hem pogut necessitar i per la seva amabilitat i forma de ser, gràcies Gabriela !

Per haver fet molts quilometres per venir-nos a veure, compartir part del seu temps amb nosaltres, fer-nos de guies de forma desinteressada i per la seva gran personalitat, donem les gràcies al Martin y a l’Edgardo, dos nous amics que tenim a l’Argentina.

Per haver-nos fet de guies per Ushuaia i Trelew amb un tracte molt personal, per la seva amabilitat i sentit de l’humor i per haver-nos fet entendre com és Argentina, agraïments al Edgardo y al Sergio.

A la Liliana i el seu equip de transfers, per la seva gran professionalitat i puntualitat en tots els serveis de mobilitat per Buenos Aires.

A la resta de persones que han format part del nostre viatge, diferents guies que hem tingut, responsables i treballadors dels hotels i amics viatgers iguals que nosaltres: moltes gràcies per compartir aquesta experiència.

MOLTES GRÀCIES A TOTHOM !!!

El viaje ha sobrepasado nuestros objetivos y expectativas, volvemos de tierras Argentinas con un muy buen sabor de boca i con recuerdos inolvidables. Hemos conocido lugares espectaculares, que por muchas imágenes que podamos enseñar y mucho que podamos hablar, no transmitirán las sensaciones vividas.

Hemos hecho muy buenos amigos y el trato recibo por parte de todos ha sido maravilloso, es por eso que queremos agradecer a toda la gente que se ha cruzado con nosotros y muy especialmente a :

Por la organización del viaje, resolución de cualquier contratiempo, por estar en todo momento a nuestra disposición para todo lo que hayamos podido necesitar y por su amabilidad y forma de ser, gracias Gabriela !

Por haber hecho muchos quilómetros para venirnos a ver, compartir parte de su tiempo con nosotros, hacernos de guías de forma desinteresada y por su gran personalidad, damos las gracias a Martin y Edgardo, dos nuevos amigos que tenemos en Argentina.

Por habernos hecho de guías por Ushuaia y Trelew con un trato muy personal, por su amabilidad y sentido del humor y por habernos hecho entender como es Argentina, agradecimientos a Edgardo y a Sergio.

A Liliana y su equipo de transfers, por su gran profesionalidad y puntualidad en todos los servicios de movilidad por Buenos Aires.

Al resto de personas que han formado parte de nuestro viaje, diferentes guías que hemos tenido, responsables y trabajadores de los hoteles y amigos viajeros iguales que nosotros : muchas gracias por compartir esta experiencia.

MUCHAS GRACIAS A TODOS !!!



3 comentarios:

Javier E. Durán Leirado dijo...

Guapísimos y "mucho" más jóvenes que en Túnez.

Un saludo

JORDI y ROSER dijo...

hombre Javier que el viaje lo hicimos hace tan solo un año, tanto hemos envejecido, quiza el calor de Tunez nos arrugó un poco!

Saludos
Jordi Y Roser

JOAN GONZÁLEZ_MIRATGES dijo...

Hola Roser.... aquet viatge es per cremar la càmara i fondra la tarjeta...jeje

salut
joan