domingo, 5 de agosto de 2007

Puerto Madryn

Hem tornat a volar, aquest cop en direcció Trelew per dirigir-nos després a la ciutat de Puerto Madryn. Amb el temps just per deixar les maletes a l’hotel, hem marxat cap a la platja del Doradillo, on degut a la profunditat d’aquesta, s’hi apleguen una gran quantitat de balenes australs amb les seves cries. Aquestes estan per tot la costa, a escassos metres de la platja. Només arribar ja sentíem el seu respirar i com expulsaven l’aigua. L’espectacle ha estat gegantesc, igual que elles.

Durant la tarda hem fet una passejada per la ciutat i ens hem acostat al port, on també es poden observar algun d’aquests mamífers.

Hemos vuelto a volar, esta vez dirección Trelew, para después dirigirnos a la ciudad de Puerto Madryn. Con el tiempo justo de dejar las maletas en el hotel, hemos salido hacia la playa del Doradillo, donde debido a su profundidad, se acogen una gran cantidad de ballenas australes con sus crías. Estas están por toda la costa, a escasos metros de la playa. Nada más llegar ya sentíamos su respirar y como expulsaban agua. El espectáculo ha sido gigantesco, igual que ellas.

Durante la tarde hemos paseado por la ciudad y nos hemos acercado al puerto, donde también hemos podido observar alguno de estos mamíferos.

3 comentarios:

Anónimo dijo...

Nois, cada vegada que llegeixo aquestes cròniques em feu delir!
Osti tu quina enveja "sana" que em provoqueu!! Jaume ja pots anar pensant en fer l'agermanament que et vaig dir al principi del viatge!! Això s'ha de veure d'aprop!!!
Molt bona nit desde TORRELAVIT!!
Adéu-siau!!
Ramon

Anónimo dijo...

Hola cunyat
Mira que tot just arribem del nostre viatge i ja marxariem ràpid cap a on esteu vosaltres.
Aixó es veu una pasada.... ja tenim ganes de veure les fotos.

Que disfruteu molt...

nuria dijo...

Sabeu? és a través dels vostres escrits que estic descobrint un país que fins ara per mi, era del tot desconegut i no tenia cap mena d'interes. Si és que fins i tot hi ha balenes!!!! de les de veritat!!!!!