jueves, 2 de agosto de 2007

D’Argentina al Brasil

Hem creuat el riu Iguazú, entrant així a terres brasileres. Aquí estarem els propers dos dies i hem notat un canvi important amb el clima i la llengua, aquí fa mooooooolta calor, estem en terres subtropicals, amb unes temperatures màximes que ronden els 27 graus. !!! Hem fet una passejada per la ciutat de Foz do Iguaçu, la tercera més turístic de Brasil després de Sao Paulo i Rio de Janeiro.

Per la nit hem anat a un espectacle brasiler, amb exhibició de balls típics i show brasileiro.

Hemos cruzado el rio Iguazú, entrando así a tierras brasileñas. Aquí estaremos los próximos dos días i hemos notado un cambio importante con el clima y la lengua, aquí hace muuuuucho calor, estamos en tierras subtropicales, con unas temperaturas máximas que rondan los 27 grados. !!! Hemos realizado un paseo por la ciudad de Foz do Iguaçu, la tercera más turística de Brasil después de Sao Paulo y Rio de Janeiro.

Por la noche hemos ido a un espectáculo brasileño, con exhibiciones de bailes típicos y show brasileiro.



4 comentarios:

babetes dijo...

carai tu !! quines fotos més guapes!! sobretot m'agrada l'anaorak del jaumet!! ge ge...i quines vistes !! oi jaumet?? ja li has fet prpaganda del ciu amb aquesta? i li has donat caramelets de maduixa?? gi gi gi...apa, a disfutar !! quina enveja!! de la sana, clar, Ens veiem siauuuu

Anónimo dijo...

Ei Rose !!!

Et sona l'anorak ? És que el Fabien em va dir que volia formar part del viatge d'alguna manera i ........ no s'ens va ocudir cap millor que aquesta ! jijiij ijjji.

Si que hi ha bones vistes si, ja ho mostren les fotos no ? jijjiji. No no, certes publicitats per aquí no tenen cap efecte ! jiijji.

Un peto per tu i per la Juliete, pel Fabien ............. va, pq no s'enfadi una abraçada !

Salut !

Anónimo dijo...

Hola trio calavera,
ja hetornat de les montanyes, tot i que no estaven tan nevades com els Andes tot ha anat molt bé. Veig que tot va fantàstic per aqui i m'en alegro, ja m'he posat al dia.
Que vagi molt bé, ja explicareu tot aixo a la tornada.
Au revoir les amis.
PD: Jaume: es diu Juliette i no Juliete...

Anónimo dijo...

Ens alegrem que les vacances per la muntanya hagin anant bé ! Ara toca descansar per St. Quinti la resta de les vacances, que també s'agraeix.

Gracies i no pateixis, perquè segur que a la tornada acabareu aborrits de sentir-nos parlar d'aquest viatge.

Salut !

P.D.: Missatge rebut ! jijji.