martes, 7 de agosto de 2007

Trelew y Gaiman

Avui el dia s’ha aixecat amb una bonica imatge, però no hem trigat gaire estona a tenir una mala noticia, la navegació per observar els Toninos (família dels dofins) s’ha anul·lat perquè l’altre grup que la tenia contractada ha cancel·lat l’excursió.

Amb tot el dia per davant hem visitat el museu Paleontològic de Trelew i hem fet una petita ruta per la ciutat. Després ens hem dirigit a la població de Gaiman, on hem fet una incursió en el temps per conèixer els orígens gal·lesos d’aquest poble, acabant-ho fent un típic té gal·lès.

Hem acabat la jornada a la sala VIP de l’aeroport de Trelew, on novament ens han atraçat el vol, per agafar un avió direcció Buenos Aires on acabarem de passar els nostres dos últims dies del viatge.

Hoy el día se ha levantado con una bonita imagen, pero no hemos tardado demasiado en tener una mala noticia, la navegación para observar los Toninos (familia de los delfines) se ha anulado porque el otro grupo que la tenia contratada ha cancelado la excursión.

Con todo el día por delante hemos visitado el museo Paleontológico de Trelew i hemos hecho una pequeña ruta por la ciudad. Después nos hemos dirigido a la población de Gaiman, donde hemos realizado una incursión en el tiempo para conocer los orígenes galeses de este pueblo, terminándola haciendo un típico te gales.

Hemos finalizado la jornada en la sala VIP del aeropuerto de Trelew, donde nuevamente nos han atrasado el vuelo, para tomar un vuelo dirección Buenos Aires donde acabaremos de pasar nuestros dos últimos días de viaje.




2 comentarios:

Anónimo dijo...

UALAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA VIATGE K US ESTEU PEGANT..........KINA ENVEJA SANAAAAAAAAA.........UALAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA.........FOTOS..........JO VULL VENIR.JO VULL VENIIIIR...........
PETONETS

Anónimo dijo...

El viatge impressionant, ja t'explicaré perquè estic apunt de tornar.

Salut !