martes, 24 de julio de 2007

Arribada a Calafate / Llegada a Calafate

Puntuals a dos quarts de 8 del matí, sortíem de l’hotel direcció a l’Aeroparque Jorge Newbery de Buenos Aires per agafar un vol intern amb destí a Calafate. El que no teníem present era que avui començaven les vacances d’hivern per molta gent aquí a Buenos Aires i l’aeroport s’ha convertit en un gran caos. El nostre vol s’ha retardat 3 hores i finalment no hem sortit fins a les 11:50.

Puntuales a las siete y media, salíamos del hotel dirección al Aeroparque Jorge Newbery de Buenos Aires para coger un vuelo interno con destino Calafate. Lo que no teníamos presente era que hoy empezaban las vacaciones de invierno para mucha gente de Buenos Aires y el aeropuerto se ha convertido en un gran caos. Nuestro vuelo se ha retrasado 3 horas y finalmente no hemos salido hasta las 11:50.


Després de 3 hores de vol hem arribat a “l’aeroport” de Calafate, si se’n pot dir aeroport !!! Un cop recollides les maletes hem sortit a l’exterior, la imatge que ens hem emportat ha sigut impressionant ! Talment sembla que hagis arribat a la fi del mon !!

Después de 3 horas de vuelo hemos llegado al “aeropuerto” de Calafate, si se le puede llamar así !! Una vez recogidas las maletas y salidos al exterior, la imagen que nos hemos llevado ha sido impresionante ! Parecía que hubiéramos llegado al fin del mundo !!


Un cop arribats a l’hotel i amb una gran rebuda per part del personal d’aquest, amb copa inclosa, una petit passejada per la ciutat de Calafate i retorn a l’hotel per actualitzar el blog, treure’ns el fred de sobre i cap a sopar. Per cert, el nostre sopar ha inclòs : desplaçament des de l’hotel al restaurant, primer plat en bufet lliure i de segon graellada de carn fins a cansar-se, vi, postres, cafè i per últim retorn a l’hotel i tot per el mòdic preu de 10€ per cap.

Una vez llegados al hotel y con una gran bienvenida por parte del personal de este, con copa incluida, un pequeño paseo por la ciudad de Calafate y retorno al hotel para actualizar el blog, quitarnos el frio de encima y a cenar. Por cierto, nuestra cena ha incluido : desplazamiento del hotel al restaurante, primer plato en bufet libre i de segundo parrillada de carne hasta cansar-se, vino, postre, café y por ultimo retorno al hotel, todo por el módico precio de 10€ por cabeza.

1 comentario:

Anónimo dijo...

Hola Argentins!! Som les compis de la super Roser (aprén l'argentí nena!!!). Sento haver de dir-te que aquí fa calor, l'aire està fluixet... total, que hi estaries bé (no tindries els peus gelats i no et queixaries - jeje).
Bé, disfruteu del viatge que cada dia que passa es un dia menys que ser allà, així que CARPE DIEM!!!!

Ens veiem
Dept. Comerical.
P.D. La Maria ja és a Itàlia!!