martes, 31 de julio de 2007

Buenos Aires : City Tour

De bon mati hem rebut la visita del Martin i el Edagardo, companys del Jaume del Foro de Fotografia, argentins que ens estan fent de guies. Per la tarda hem fet el City Tour de rigor per a tots els turistes per la ciutat, muntats en una mini-bus i amb una guia que fins i tot ens ha cantat un tango. Durant el tour hem pogut veure entre d’altres l’estadi de futbol del Boca Juniors (on el Jordi s’ha emocionat) i el famós i pintoresc Caminito.

De buena mañana hemos recibido la visita de Martin y de Edgardo, compañeros de Jaume del Foro de Fotografía, argentinos que nos están haciendo de guías. Por la tarde hemos realizado el Tour de rigor para todos los turistas por la ciudad, montados en un mini-bus y con una guía que incluso nos ha cantado un tango. Durante el tour hemos podido ver entre otros, el estadio de futbol del Boca Juniors (donde Jordi se ha emocionado) y el famoso y pintoresco Caminito.





3 comentarios:

Aroa dijo...

JJJooorrr que frio per l'Argetina! Pero vale la pena! Vaja passada, serà un viatge inexplicable, sort que hi ha el blog per recollir-ho tot!

Heu vist el nou blog dels desperdigats.....es recomana!
Besitos!

Anónimo dijo...

Que béééé s'està sense cap de personaaaaaaaaaaallllll!! jeje

No cal q tornis, q aquí on esteu sembla molt maco i s'està fresquet, i aquí només faries q suar i suar!!! i quan tornis t'espera un munt de feina q anem acumulant especialment per tu!!

Anónimo dijo...

Moltes gràcies !

Jo també us estimo !

Per cert, si per alguna cosa tinc ganes de tornar és per tornar a exercir el meu carrerc de cap de personaaaaaaaaaaaaaalllll !!! jijij.

Salut i força al ..........!