viernes, 27 de julio de 2007

De Calafate a Ushuaia

A les 10:30 del matí ens tenien que passar a recollir per l’hotel per anar a l’aeroport de Calafate per agafar un vol amb destí a Ushuaia, però per variar, Aerolineas Argentinas anava amb retard. Finalment ens han passat a recollir a les 12 del migdia i a les 14:50 ens enlairàvem.

A l’arribar a Ushuaia la imatge que ens hem emportat ha sigut brutal, la ciutat era una autentica postal de Nadal y nevava amb força. Ara continua nevant (20:30) y no sabem quin temps farà demà.

Us deixem una foto feta a l'avió, una de l'hotel (preciós segons la Rusi i molt cursi segons el Jaume i a més esta emprenyat perquè no el deixen fumar a l'habitació) i una dels 3 mosqueteros.

El Jordi diu que troba a faltar al "Xinito-Xinito" de l'hotel de Calafate.

A las 10:30 de la mañana nos tenían que pasar a recoger por el hotel para ir al aeropuerto de Calafate para coger un vuelo con destino Ushuaia, pero para variar, Aerolíneas Argentinas iba con demora. Finalmente nos han venido a recoger a las 12 del mediodía y a las 14:50 despegábamos.

Al llegar a Ushuaia la imagen que nos hemos llevado ha sido brutal, la ciudad era una autentica postal de navidad y nevaba con fuerza. Ara continua nevando (20:30) y no sabemos qué tiempo hará mañana.

Os dejamos una foto hecha en el avión, una del hotel (precisoso segun la Rusi y muy cursi segun el Jaume y además esta cabreado porque no le dejan fumar en la habitación) y una de los 3 mosqueteros.

El Jordi dice que hecha de menos al "Xinito-Xinito" del hotel de Calafate.

4 comentarios:

Anónimo dijo...

hola bon dia yetis de les neus!!! sembla mentida aqui 35 graus i vosaltres nevant ostia!!! be avui el mir i jo plaguem i agafem vacances que ja toca. Es impresionant tot això però ja no ho veurem mes.... en fi que ho s`ho passeu bé el reste de viatge i fins aviat. una abraçada. i tu flojillo guarda't forces pel 20!!!!

Anónimo dijo...

queeeeee cabronnnns com diria el maragall de polonia jo amb gayumbos pel pis i vosaltres amb gorro i guants, ei tridents passeu-us-ho bé, aneu penjant fotos que així tenim una mica de fred una abraçada.

Anónimo dijo...

Hay que joderse!!!!!!!!!!
Porteu-me una mica de neu please!
Amb la calor que passem aqui!
Avui foto el camp de vacances, encara que no són tan maques com les vostres al menys aniré a veure el Pirineu durant 6 dies. Una abraçada a tots tres, que disfruteu molt, feu moltes fotos de neu que tinc mono.
Sembla mentida, a l'Argentina a l'hivern i toranareu sense haver anat a esquiar. Doncs ja ho deia el company: "Qùe cabrooooons"!
Apa, sort i fins aviat!

Anónimo dijo...

Bé, a tots els que agafeu les vacances, que us vagi molt bé i disfruteu-les que s'acostumen a fer curtes !

Fabien, ja t'em guardat una miqueta de neu perque en tinguis una petita mostra i qui sap, potsé et pots arribar a montar una baixadeta a casa teva ! jijijii.

Salut !