jueves, 26 de julio de 2007

Todos los Glaciares

Avui si que ens hem aixecat dora, a 2/4 de 7 ja estàvem esmorzant i a les 7:20 ens han passat a recollir per l’hotel per portar-nos a Punta Bandera on hem agafat el catamarà per endinsar-nos al llarg Argentí.

La primera parada ha sigut a la glacera Spegazzini, seguidament hem continuat el viatge cap a la glacera Upsala i de camí cap a aquesta hem travessat la part del llac on s’hi troben una gran quantitat d’icebergs i que hem tingut que anar vorejant.

Abans de dinar, parada a Bahía Onelli, per fer una caminada de 800 metres que transcorren per l’interior d’un bosc que sembla sortit d’un conte de fades (típic bosc Andí Patagònic) , fins a arribar al llac Onelli, llac on moren 3 glaceres (Agassiz, Onelli i Onelli Bolado). El temps era bastant dolent perquè anava plovent, així doncs, hem fet les fotos de rigor y hem tornat ben mullats al vaixell, on hem dinat i agafat el camí de retorn. En total han sigut 167 km de navegació pel llac Argentí.

Hoy nos hemos levantado temprano, a las 7 y media ya estábamos almorzando y a las 7:20 nos han pasado a recoger por el hotel para llevarnos a Punta Bandera, donde hemos cogido el catamarán para adentrarnos en el lago Argentino.

La primera parada ha sido en el glaciar Spegazzini, seguidamente hemos continuado el viaje hacia el glaciar Upsala y de camino hacia este hemos atravesado la parte del lago donde se encuentran una gran cantidad de icebergs y que hemos tenido que ir rodeando.

Antes de comer, parada a Bahía Onelli, para realizar una caminata de 800 metros que transcurren por el interior de un bosque que parece salido de un cuento de hadas (típico bosque Andino Patagónico), hasta llegar al lago Onelli, donde mueren 3 glaciares (Agassiz, Onelli y Onelli Bolado). El tiempo era bastante malo porque estaba lloviendo, así pues, hemos realizado las fotos de rigor y hemos vuelto bien mojados al barco, donde hemos comido y tomado el camino de regreso. En total han sido 167 km de navegación por el lago Argentino.

5 comentarios:

Anónimo dijo...

Ostres nois quina enveja, aquí ens estem podrint de calor i a sobre la xafogor és inaguantable.

Esteu fent unes fotos molt bones, confio que puguem veure-les totes!

Salutacions des de vilanova!

ordoman dijo...

hola trio de aventureros...
veo el blog con un envidia que me invade el cuerpo y observo con atencion las magnificas fotos que colocais y os deseo que esta aventura os haga mas grandes de lo que sois...
no dejeis escapar ni un segundo de vuestro viage que
os lo mereceis...
que os vaya muy , pero que muy bien.
Ah ...Jaume, aunque sea atrasado, FELICICTAS, y guarda un poco de dinero para pagar la coca de Torrelavit....Suerte

Anónimo dijo...

Hola Manolo,

No te preocupes porque sea atrasado, la cuestión es acordar-se ! Gracias !

No se si este año voy a pagar coca de Torrlavit, estoy por traerme un tarro de Dule de Leche y unas medias lunas ! jiji. jijiij.

Anónimo dijo...

ei trident quina calor que fa per aquí i vosaltres tant fresquets,
les fotos són impressionants ei mesi cuidado amb els refredats.

Anónimo dijo...

ooooooooooohhhhhhhhhhhhh!!!!!!!!!