jueves, 19 de julio de 2007

Canvis d'ultima hora / Cambios de última hora

Aquesta tarda i confirmats ja des d’aquest matí els vols de dissabte, ens han trucat d’Aerolinas Argentinas per oferir-nos un canvi d’avió i agafar un vol directe demà mateix a la nit des de Barcelona cap a Buenos Aires. Evidentment teníem més coses a favor que no pas en contra, (un vol directe en lloc de fer escala a Madrid i guanyar un dia a Buenos Aires), hem acceptat el canvi i demà mateix i amb un dia d’antelació iniciem el nostre viatge.

Esta tarde y confirmados ya desde esta mañana los vuelos del sábado, nos han llamado de Aerolíneas Argentinas para ofrecernos un cambio de avión y coger un vuelo directo mañana mismo por la noche desde Barcelona a Buenos Aires. Evidentemente teníamos mas cosas a favor que no en contra, (un vuelo directo en lugar de hacer escala en Madrid y ganar un día en Buenos Aires), hemos aceptado la modificación y mañana mismo y con un día de antelación iniciamos nuestro viaje.

8 comentarios:

Anónimo dijo...

Bona sort, trio maravillas!!!!!!
Emporteu-vos roba d'abric que farà molt de fred. Ja anireu apuntant coses i posant fotos. Buenu, el tema fotos no sé jo. Perque teniu un fotograf molt aficionat. Per cert Jaume, em diuen que vagis amb compte amb la xaqueta que portes, que ha de tornar.
Salutacions a tots tres.

Anónimo dijo...

hola!!!a estas horas estareis volando rumbo buenos aires , che viste !!!!!!! ya a legado el día , espero que todos os vaya muy bien!!!! UEeeee durante 20 dias sere la galmurosa de la familia jajajajaajaj.
marisa

Anónimo dijo...

si llegiu això és que ara ja debeu ser a buenos aires... ui quin fred que fa!!! benvinguts a l'hivern! Jo mentrestant men vaig a les caletes de mallorca, que també són maques

Anónimo dijo...

Hola chicos!!! ya estareis a punto de llegar , el lolo y yo nos vamos para el camping en cuanto llegue me conecto para haver si habeis escrito algo, Aqui todo bien, aunque esta bastante nublado k asquito pa un día k vamoas a la playa... . Besos

Anónimo dijo...

hello!!!!! ya habeis llegado e pillastres, para vosotros buenos dias debeis estar durmiendo o a punto de desyunar, nosotros estamos a punto de comer. Ya toy en el camping y nublado que asquito. un besooooooooooo

Anónimo dijo...

haber si escrivis algo que tengo ganas de saber como os va. Nen que ayer fuimos al karaoke, por fin he cantado en publico jajaja el MAnel se lop aso muy bien, Sesito y Laura fueron a comer con tus padres a Vila y el Lolo y yo nos iremos ahora para alli, vaya asquito de tiempo ayer lloviendo y hoy por el camino y yo con las ganas de ir a la playiki. Besos

Anónimo dijo...

tamos en el ordenta del hospi tu padre seha zampado una espalda de cabrito al horno ytu madre se a cortado el pelo al cero jajajajj es broma. el sesito se ha teñido de rubio y el lolo a ligaooo...... unas cuantas tomateras del huerto de mi padre jajajajajaaj . ke tal por ahi?

Anónimo dijo...

Ei, sembla mentida pero varem arribar bé ! I el millor de tot és que les maletes també van arribar amb nosalres ! jijii. jijiij.

El vol va anar molt bé, sobretot quant més de la meitat del viatge el passes dormint ! ;-)

La gent devia molt acollonida, perquè tant bon punt va aterrar l'avió, l'hi van dedicar un aplaudiment al pilot. Per flipar !

Els argentins són molt encantadors, segons diu algú no gaire guapos, les argentines....... ja en parlarem. jijiji. jijji.

Salut i continueu visitant el blog que ens fa molta il.lusió anar-vos llegint.

Salut !