domingo, 22 de julio de 2007

Ja hi som !!! / Ya estamos !!!

Avui per fi ha arribat el gran dia, després de 13 hores de vol (això diuen, perquè la veritat és que hem dormit bastant ! jjiji.jijij) hem arribat a Buenos Aires. Com a primer presa de contacte hem realitzat una “petita” (la Roser diu que no tant petita) passejada pel “microcentro” de Buenos Aires.

La primera impressió ha sigut molt bona i ja estem esperant que arribi demà per continuar la visita per aquesta bonica ciutat.

Per deixar constància d’aquesta primera visita, un parell d’imatges de la ciutat de Buenos Aires “Plaza de Mayo” y “Av. 9 de Julio”.

Ahir per motius tècnics no varem poder actualitzar el blog, quina fila fèiem ahir emparrats a la finestra de l’hotel intentant connectar a les xarxa wifi que s’agafaven. Al final l’intent va ser fallit i després d’una hora ho varem deixar per impossible.

Hoy por fin ha llegado el gran día, después de 13 horas de vuelo (eso dicen, porque la verdad es que hemos dormido bastante ! jiji. Jijiji) hemos llegado a Buenos Aires. Como primera toma de contacto hemos realizado un “pequeño” (la Roser dice que no tan pequeño) paseo por el “microcentro” de Buenos Aires.

La primera impresión ha sido muy buena y ya estamos esperando que llegue mañana para continuar la visita por esta bonita ciudad.

Para dejar constancia de esta primera visita, un par de fotos de la ciudad de Buenos Aires “Plaza de Mayo” y “Avda. 9 de Julio”.

Ayer por motivos técnicos no pudimos actualizar el blog, menuda pinta hacíamos ayer subidos en la ventada del hotel intentando conectar a las redes wifi que se cogían. Al final el intento fue fallido y después de una hora lo dejamos por imposible.

3 comentarios:

Anónimo dijo...

Molt bé nois, enhorabona, ho he aconeguit. La Rose i jo (la Juliette de moment passa una mica del tema) us desitjem un molt bon viatge i que disfruteu molt.
Aneu penjant fotos, que sempre s'agraeix, sobre tot si són maques. Fins aviat...
PD: la foto de l'av.9 de julio és molt xula.

Anónimo dijo...

Hola piltres,

Com va tot per St. Quintí ?

Per aquí tot molt bé, tot i que hi ha algú que es queixa del fred ! jijj. Ah, per cert, tenim que parlar de la jaqueta ..... jjii. jjiji.

Apa, un peto per la Juliette, un altre per la Rose i per tu ....... una abraçaaaadaaaaaaaa !

Salut.

Anónimo dijo...

BON DIA ALS TRES!!!!!!!
COM K ARA ÉS LA NOVETAT I TOTHOM US ESTÀ ESCRIVINT , JO HO FARÉ DINS D´UNS DIES ....
PEL K VEIG TOT VA SOBRE EL PREVIST... ME N´ALEGRO MOLT.......AKI JA VEUS DINANT A CHEZ MONTSE PER NO ESTAR SOLETA.....
GAUDIU A TOPEEEEEEEEEE!!!!!